Begeleid rijden

15-03-2018Begeleid rijden

Vanaf 15 maart werd de wet begeleid rijden dan eindelijk definitief. Er mag dan al vanaf 16,5 jaar begonnen worden met rijlessen!

Sinds de start van 2 To Drive hebben al veel jongeren vervroegd hun rijbewijs gehaald. In totaal slaagden in 2017 ruim 33.000 17 jarigen bij de eerste keer voor het rij examen. Ze behaalden daarmee dan ook een beter resultaat dan de 18 jarigen.

Ook werd er bekent dat steeds meer jongeren al op hun 17e achter het stuur zitten. In 2017 zijn er voor het eerst meer 17 jarigen geslaagd voor het eerste rij examen dan 18 jarigen. De mogelijkheid voor 17 jarigen om het rijbewijs te halen en onder begeleiding van een coach rij ervaring op te doen is dan ook met ingang van 15 maart 2018 definitief ingevoerd.

Dankzij 2 To Drive kun je nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van je lessen. Vanaf 17 jaar mag je het praktijk examen afleggen voor het rijbewijs B. Tot 18 jaar mag je rijden onder begeleiding van een coach.

En ten slotte geeft het begeleid rijden ook een positief effect

Het begeleid rijden voor jongeren werd in 2011 als proef gestart als 2 To Drive om de veiligheid in het verkeer te bevorderen. Doordat beginnende en jonge bestuurders minder ervaring hebben zijn ze immers vaker betrokken bij ongelukken. Verder bleek dat jongeren in het buitenland veel minder ongevallen en overtredingen veroorzaakte. Als ze tenminste eerst onder begeleiding van een rij coach ervaring op moesten doen.

Al met al bleek dat de proef 2 To Drive met het rijden onder begeleiding in Nederland dus ook een groot succes was. De jonge bestuurders slagen ten eerste veel sneller. En doen dan ten tweede ook veel rij ervaring op. En ten derde leren ze ook op een veilige manier rijden voordat ze alleen de weg op gaan.

Als je meer wilt weten over 2 To Drive of als je ook mee wilt doen? klik dan snel hier op de link en kijk voor meer info.

Autorijles | Beginnen met rijlessen | Rijschool Keller Zaandam,Amsterdam,Purmerend,Alkmaar,Haarlem,Assendelft,Koog aan de Zaan,Krommenie,Zaandijk,Wormer,Wormerveer,Westzaan,Oostzaan.

Wilt u beginnen met Rijlessen, en zoekt u de beste en goedkope rijschool om te beginnen met rijlessen. Dan is rijschool Keller iets voor u! De rijschool voor Zaandam,Amsterdam,Purmerend,Alkmaar,Haarlem.

Goedkope rijschool les-pakketten in Zaandam? Beginnen met rijlessen in Zaandam doet uw bij Rijschool Keller

Duurzaam beginnen met rijlessen om uw auto rijbewijs te halen in Zaandam maar ook voor een goede prijs daar staan wij voor! Zo hebben wij dus ook de goedkope rijschool les-pakketten om te beginnen met rijlessen.

Losse Rijles | Beginnen met rijlessen in Zaandam | Rijschool Keller

We adviseren om anderhalf uur per keer te beginnen met rijlessen daarmee worden de lessen efficiënter. Omdat rijden naar oefen plekken ook tijd kost en dus ook geld.

Veilig beginnen met rijlessen | CBR gezondheids verklaring

De CBR gezondheids-verklaring voorheen de CBR Eigen Verklaring

Veilig beginnen met rijlessen om het auto rijbewijs halen, daarvoor moet u gezond genoeg zijn. Het gaat ten slotte om u eigen veiligheid, en dat van anderen. Voordat het CBR praktijk examen gedaan kan worden, moet eerst een gezondheids-verklaring ingediend worden bij het CBR. Dat u gezond genoeg bent om een motor voertuig te kunnen als te mogen besturen.

Aangezien de rijschool de gezondheids verklaring niet meer voor u kan indienen. Moet u dit dus zelf indienen bij het CBR. En de kosten hebben we daarom dus niet meer in de pakketten opgenomen. Let op; om een gezondheids verklaring in te kunnen vullen (bij het CBR) heeft u eerst DigiD nodig. Zie hier meer info evenals de link…

Eerst het CBR theorie examen voor het beginnen met rijlessen.

Heeft u alles goed geleerd, en dus de theorie al goed onder de knie? Dan is het tijd om het CBR theorie examen aan te vragen bij het CBR.

Het CBR theorie examen kunt u het beste zelf aanvragen. Waarom dan kunt u zelf een datum uitkiezen die u zelf goed uit komt. De kosten hebben we daarom dus ook niet meegenomen in de pakketten. Let op; om het CBR theorie examen te kunnen aanvragen (bij het CBR) heeft u eerst DigiD nodig. Klik hier voor meer info over de theorie

Het CBR theorie examen word niet in Zaandam afgenomen. Maar wel in de steden, Amsterdam,Haarlem Alkmaar.

Tip van de rijschool begin eerst met de theorie, daarna beginnen met rijlessen

CBR tussentijdse-toets

Waarom u voor de CBR tussentijdse-toets zou kunnen kiezen? Dat hebben we hier al voor u samengevat.

-Al met al bent u al vertrouwder met het CBR door de tussentijdse-toets. Evenals aan de eisen van het CBR examen. Waardoor er dan ook een Hogere slagingskans ontstaat bij het CBR praktijk examen.
-U kunt bovendien vrijstellingen verdienen, voor de bijzondere verrichtingen tijdens de tussentijdse-toets. Dit betekent dus, dat de CBR examinator u hierop niet meer toetst. Dan wel alleen tijdens uw eerste CBR praktijk examen. U verdient dus echter de vrijstelling alleen, voor het eerst volgende CBR praktijk examen. Maar slaagt u niet, dan moet u dus wel weer de bijzondere verrichtingen doen bij uw CBR her examen. Klik hier voor meer info over de toets

Voordat u de CBR tussentijdse-toets kan doen moet u al in het bezit zijn van de CBR theorie. Dus let hier wel op dat u de theorie al op zak hebt!

Het CBR praktijk examen Zaandam,Alkmaar,Haarlem

Het CBR heeft verschillende examens, zo kunt u het reguleren CBR praktijk examendoen. Maar vind u het bijvoorbeeld, heel spannend om examen te doen? Dan kunt u ook een CBR faalangst examen doen. Klik hier voor meer info over de praktijk examens

*Bij een CBR faalangst examen, is er een CBR examinator die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Maar ook is er meer tijd om u op het gemak te stellen tijdens de rit. Daarnaast kunt u ook om een time out vragen tijdens de rit.

Machtigen | Rijles | Beginnen met rijlessen in Zaandam | Rijschool Keller

Hier kunt u ons machtigen als u bij ons gaat beginnen met rijlessen in Zaandam.

De rijschool kan als enige dan ook, uw CBR praktijk examen aanvragen. In de eerste plaats moet u ons dan wel eerst uw akkoord geven. Door ons dan te machtigen, geeft u ons dus dan ook akkoord. U hebt eerst wel een nummer nodig om dit dan te doen, van ons is dit. Nr 1966n3. Zie hier meer info evenals de link…

Auto rijbewijs halen | Rijles | Beginnen met rijlessen in Zaandam | Rijschool Keller

Beginnen met rijlessen in Zaandam, maar vanaf wanneer dan?

Ten eerste als u 16 jaar bent dan mag u beginnen met u CBR theorie examen. Als u 16,5 jaar bent dan mag u al beginnen met rijlessen en de CBR tussentijdse-toets. Nadat u 17 jaar geworden bent dan mag u het CBR praktijk examen gaan doen. Indien u het rijbewijs heeft gehaald, dan mag u tot uw 18e jaar samen met uw coach rijden. Hoewel je in het buitenland niet mag rijden. Klik hier wanneer u nog geen 18 bent of er meer over wilt weten.

Gratis proef-les | Rijles | Beginnen met rijlessen in Zaandam | Rijschool Keller

Zo ziet de proef-les eruit bij ons.

Bij wie gaat u dan beginnen met rijlessen om uw auto rijbewijs te halen? De beste rijschool kiezen is immers niet het meest makkelijke. Daarom bieden we u een gratis proef-les aan. Zodat u kan ervaren hoe het is, om bij ons te beginnen met rijlessen. Verder krijgt u een goed beeld van hoe wij werken, en wat u allemaal kan verwachten van ons. Anderzijds of u zich ontspannen voelt, bij ons in de auto. Tijdens deze gratis proef-les kunnen wij ook een goed beeld krijgen van de rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Waarop wij dan een deskundig advies kunnen geven. Welk pakket het beste aansluit en waar u het meeste slagingskans bij heeft. Schrijf u nu in en ervaar de rijlessen bij ons.

PROEF-LES in Zaandam,Assendelft,Krommenie,Westzaan,Koog aan de Zaan,Oostzaan,Wormer,Wormerveer,Zaandijk.

Als eerste rijdt u dan met de instructeur mee om naar een veilige oefenplek te gaan. Beginnen met rijlessen gaat als volgt, we beginnen dan met u de juiste zit en stuurhouding door te nemen. En geven we vervolgens uitleg over de spiegels. Daarna gaan we de stuur technieken leren, en in sommige gevallen geven we dan ook al uitleg over de pedalen.

Nadat er een proef-les is gedaan, nemen we altijd nog even de tijd voor een evaluatie. Maar ook geven we u nog een les advies. Indien u geen gevolg wil na een gratis proef-les om wat voor reden dan ook. Ook dan zit u nergens aan vast.

Mocht u daartoe dan besluiten, om bij ons een gratis proef-les te nemen. Dan kunt u contact opnemen om in de eerste plaats een afspraak te maken. U kunt dit zowel via het contact formulier doen, als door te bellen of door middel van een mail. Binnen 24 uur krijgt u dan reactie van ons.

PROEF-LES in Zaandam,Assendelft,Krommenie,Westzaan,Koog aan de Zaan,Oostzaan,Wormer,Wormerveer,Zaandijk.

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Comments are closed.