Rijschool Keller over ons

Over ons | Wij zijn Rijschool Keller


Welkom bij over ons van Rijschool Keller!! Hier vertellen we wie wij zijn, en hoe we werken. Maar ook vertellen we over de les methode en hoe we die dan geven.

Over ons | Wie is nou die instructeur dan??

Super leuk dat u op mijn site kijkt!! Ik ben Frans Keller, ik werd vandaag door de directie gevraagd om iets over mezelf te plaatsen. Bij deze dus, zoals gezegd ben ik Frans Keller, voordat ik rij instructeur werd heb ik bouwkunde 4 gestudeerd. En van timmerman ben ik uitvoerder geworden, wat ontzettend leuk als leerzaam was!  Er bleef echter altijd een droom bestaan, ik wilde mensen wat gaan leren en veel op de weg zitten. Opeens had ik het (dat ik inmiddels bij de NS werkte) Ik word rij instructeur!! Dus later ben ik in 2015 gecertificeerd als rij instructeur. (procedure B) (auto) In mijn vrije tijd?? Dan ging ik leren, gewoon om nog meer te weten, als dat ik nu al weet!  Ook heb ik heel veel auto en motor gereden een ritje naar Frankrijk was me dan niet te gek.

Kortom ik ben super gemotiveerd om voor u ook na het examen de beste keus te zijn! Zelf vind ik het ook dat de lessen gezellig, relaxt en leerzaam zijn. Zodat ik u dus een zo goed mogelijke leer gang kan bieden.

Bent u nou toch benieuwd naar de gratis proef les? Dan kunt u mij ook  bellen of mailen er zit een link ik de tekst!

Wilt u mij en de rijschool online volgen zoals op Facebook of Instagram druk dan op volgen. Dat vinden wij natuurlijk alleen maar heel erg leuk, om u daar ook te zien.

Hoe bespaard u lestijd en dus ook uw eigen geld!!

Zorg dat u de theorie al snel goed in uw hoofd hebt zitten. Want wat u al weet, dat hoeven we u niet meer te leren.
Zo bouwen wij namelijk ook onze lessen op! Alles wat we al behandeld hebben daar hoeven we u natuurlijk niet verder meer mee te vermoeien.

Begin dus gelijk met het leren van de THEORIE!! Want daarmee hebt u echt voordeel tijdens de rij lessen!!

Over ons | Wie, wat en hoe is het bedrijf? | Rijschool Keller

Rijschool Keller is een zelfstandige onderneming opgericht in 2015. We willen ons vooral onderscheiden door efficiënt en transparant te werken. Zodat we kosten zo laag mogelijk houden. En waardoor u weet wat u ten slotte van ons kan verwachten. Zoals de kosten maar ook de vorderingen van uw rij lessen.

Over Rijschool Keller

Om het doel samen met de leerling efficiënt maar ook transparant te bereiken geven we alle lessen stap voor stap. Die dan ook weer terug te vinden zijn op de les kaart. Daardoor hebt u dan ook als extra voordeel dat u veel sneller en beter inzicht hebt. In zowel wat u doet als wat u al kan en wat u nog moet leren. Daarmee weet u zo ook wanneer u ongeveer toe bent om examen te doen.

Verder worden de rij lessen in een Renault Clio gegeven. Daarbij bieden we u een prettige als leerzame en veilige omgeving aan. Maar ook als er vragen over de theorie zijn. Ook dan geven we u weer graag extra uitleg daar over.

Over ons | Hoe ziet de rij opleiding er dan uit? | bij Rijschool Keller.

Als u bij ons gaat lessen dan mag u een goede opleiding verwachten. U wordt dan opgeleid door een enthousiaste maar ook relaxte en deskundige instructeur. De rij lessen worden zoals gezegd gegeven in een Renault Clio met de meest gangbare opties.

Indien u hebt besloten een proef les te nemen bij ons, dan zal de instructeur er op het afgesproken tijdstip zijn. In de meeste gevallen kunt u dan ook al gelijk achter het stuur gaan zitten, om aan uw eerste les te beginnen. Maar als de veiligheid daarom vraagt, dan zal de instructeur eerst zelf naar een rustige plek gaan rijden. Zodat u daarna veilig kunt beginnen aan uw eerste rijles. Bij deze eerste proef les kunt u daarmee ook gelijk kennis maken met uw instructeur. Maar ook zullen we dan uw wensen en mogelijk heden bespreken. Zoals er hoe vaak er is de week gelest kan worden. Intussen kunt u ook alvast wennen aan de auto. En een idee krijgen van de les methode.

Rijschool in Assendelft Keller

Assendelft Rijschool Keller

Als advies geven we om 1,5 uur per keer te gaan lessen. Omdat rijden naar de beste oefen plek wat tijd kan vergen. Daarmee wordt dus tijd bespaart anderzijds, heeft lager rijden ook weinig zin omdat u dan minder scherp wordt. Hoewel aan het einde van de opleiding één uur wel volstaat.

Over ons | Hoe ziet de les methode er dan uit? | Rijschool Keller

De les methode van ons ziet er als volgt uit.

Als eerste worden de lessen gegeven volgens de rij procedure B. (handboek auto instructeur) Samengevat beschrijft deze het gewenste rij gedrag van de automobilist. Wat er beschreven staat is de juiste toepassing van de verkeersregels ook het defensief en sociaal rij gedrag. Maar ook het nieuwe rijden komt dan aan bot.

Om het juiste rij gedrag goed aan te leren, zullen we alle lessen stap voor stap geven. Alle stappen kunt u dan ook weer terug vinden op uw les kaart. Dit zorgt er dan weer voor dat de instructeur in één keer al uw vorderingen kan bekijken. Ook krijgt uzelf een goed beeld van wat u al hebt geleerd en wat u nog moet leren. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de volgende les en geeft het gelijk een idee hoelang de opleiding ongeveer nog kan gaan duren.

De rij opleiding bestaat uit 4 modules.

Één de voertuig bediening en controle. Twee de eenvoudige verkeerssituaties. Drie de complexe verkeerssituaties. En vier het verantwoord gedrag.

Elke instructie van de module heeft 3 faces.

  1. Fase 1 uw instructeur is uw motivator en demonstrateur. Hier geeft hij u een huiswerk opdracht, motiveert en demonstreert en vertelt hij hoe u het uit moet voeren.
  2. Fase 2 uw instructeur is uw begeleider. Hier doet u de oefening met beperkte hulp, dan vrijwel zonder hulp, en als laatste zelfstandig.
  3. Fase 3 uw instructeur is uw coach. Hier helpt de instructeur u te ontdekken wat u kunt verbeteren en zelfstandig oplossingen te vinden.

De T.T.T kunt u ongeveer doen op 2/3 van de opleiding. Voor meer info zie Tussentijdse Toets.

Over ons | Al met al zijn wij ook nog lang niet uit geleerd.

Omdat wij steeds opzoek blijven naar verbetering en relevantie, zijn we dus erg benieuwd naar uw ideeën. Daarom, mist u iets of hebt u vragen over ons? Of hebt u een idee om onze school of site beter als vollediger te maken? Aarzel dan ook niet en deel ze met ons! Dat kan dan via het contact formulier of  06 108 18 806 of via de mail dat kan ook. Wij kijken dan erg uit naar uw reactie!!

Volgt u ons nu dan ook online?

Of deelt u ons met iemand die ook wel les zou willen.