Westzaan | Autorijlessen | Rijschool Keller | Automaat & Schakel


Westzaan | Rijschool Keller heeft de juiste kennis en expertise om je uitstekend van dienst te kunnen zijn op het gebied van autorijlessen in Westzaan. Met ook altijd een enthousiaste instructeur willen we, in een korte tijd veel van onze kennis als vaardigheden overbrengen bij de leerling. De prijs / kwaliteit verhouding willen we bereiken door; goede prijzen als effectieve lessen. En de leerling in één keer zelfverzekerd te kunnen laten slagen bij het CBR examen, zowel praktijk als theorie.

Rijles in Westzaan

Proefles aanvragen

Bij wie ga je autorijlessen nemen? Opzoek naar een goede rijschool of benieuwd of het prettig rijlessen is bij Rijschool Keller? Dan adviseren wij je, om bij ons in Westzaan een proefles te nemen! Tijdens de proefles kunnen wij ook een goed beeld krijgen van de rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Waarop wij dan een deskundig advies kunnen geven. Welk pakket het beste aansluit en waar je het meeste slagingskans bij hebt. Schrijf je in, om al snel een proefles te doen.

  Voornaam

  Achternaam

  Geboorte datum

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Plaats

  Schakel of automaat rijbewijs?

  Je bericht, opmerking of vraag

  Proefles Westzaan | Rijschool Keller

  Zo ziet de proefles eruit bij Rijschool Keller in Westzaan.

  Bij een proefles rijdt je ten eerste met de instructeur mee om naar een veilige oefenplek te gaan. Ten tweede beginnen je daar dan met de juiste zit en stuurhouding door te nemen. En verder geven we uitleg over de spiegels. Daarna gaan we de stuur technieken leren. In sommige gevallen geven we dan ook al uitleg over de pedalen.

  Nadat er een proefles is gedaan, nemen we altijd nog even de tijd voor een evaluatie. En ook geven we je nog een lesadvies. Mocht je besluiten om een proefles te nemen dan kan je vrijblijvend contact opnemen.  Je kan dit zowel via het contact formulier doen, als door te bellen of door middel van een mail. Binnen 24 uur krijg je dan reactie van ons.

  Rijles vanaf welke leeftijd

  Vanaf wanneer kan ik beginnen met autorijlessen in Westzaan?

  Zodra je 16 jaar bent dan mag je beginnen met je CBR theorie examen. Wanneer je 16,5 jaar bent mag je al beginnen met rijlessen en de CBR tussentijdse-toets. Nadat je 17 jaar geworden bent dan mag je het CBR praktijk examen gaan doen. Indien je het rijbewijs hebt gehaald, dan mag je tot je 18e jaar samen met je coach rijden.

  Westzaan waarom Rijschool Keller

  Westzaan, waarom zou je Rijschool Keller kiezen

  Rijschool Keller is een snel groeiende rijschool in Westzaan en omgeving. Wij hanteren onder andere voordelige rijles pakketten. Voor goedkope tarieven ben jij bij ons dan ook op het juiste adres. Bij Rijschool Keller krijg je altijd een persoonlijk en op maat gesneden advies. Wij kijken welk pakket het beste bij jou aansluit. Ten slotte kijken wij met welk pakket jij het meeste kans hebt om te slagen. Onze rijschool is eerlijk naar zijn klant. Wij streven ernaar zo goedkoop mogelijk, met zo min mogelijk lessen. Maar daarnaast bieden wij ook een degelijke opleiding. Opdat jij verantwoord en bewust de weg op kan.

  Ons uitgangspunt

  Wat Rijschool Keller onderscheidt van andere rijscholen is persoonlijke aandacht. Evenals zorg voor de leerling. Wij zijn ervan bewust dat het belangrijk is dat jij je prettig voelt. Onze instructeur stelt je op je gemak voordat je begint met nieuwe verrichtingen. Ook leggen wij de nadruk op jou sterke punten. Daarom stellen wij ons voor als een laagdrempelige rijschool. Wij hopen dan ook dat jij een prettige ervaring hebt bij Rijschool Keller in Westzaan.

  Als leerling bij onze rijschool leren wij jou stapsgewijs de vaardigheden die jij nodig hebt.  Wij leren jou passend te handelen in elke verkeerssituatie. Daarvoor gebruikt onze gekwalificeerde instructeur een gegronde lesmethode. In deze methode sta jij als beginnend bestuurder altijd centraal.

  Al met al zoek niet langer naar een andere rijschool in Westzaan maar meldt je direct aan voor een proefles. En kies voor kwaliteit van rijles bij Rijschool Keller.

  Voordelen bij Rijschool Keller in Westzaan en omgeving:

  Gratis proef rijles*;
  Goedkope tarieven en lespakketten;
  Eerlijk en op maat gesneden advies;
  Deskundige begeleiding;
  Gekwalificeerde rij instructeur;
  Laagdrempelig;
  Persoonlijke aandacht;
  Gegarandeerd rijplezier;
  Rijles in automaat;
  Rijles in schakelauto;
  Auto-rijles in Westzaan.

  Rijles in de buurt van Westzaan

  Buiten Westzaan geven wij natuurlijk ook autorijlessen en wel in de volgende plaatsen:

  Krommenie
  Assendelft
  Zaandijk
  Zaandam
  Koog aan de Zaan
  Wormer
  Wormerveer
  Oostzaan
  Purmerend
  Amsterdam Noord
  Zwaag
  Blokker
  Rijp
  Beemster
  Oosthuizen
  WestFriesland
  Zaanstad
  Waterland
  Ilpendam
  Berkhout
  Medenblik
  Enkhuizen
  Wognum
  Opmeer
  Spanbroek
  Volendam
  Edam
  Monnikendam

  Ook in deze plaatsen geven we rijles in zowel de automaat als in de schakel auto.

  Voor het aanvragen van je rijbewijs GemeenteZaanstad