Inschrijven

Ervaar nu de rijlessen bij ons.


Ervaar nu via een proefles de rijlessen bij Rijschool Keller, schrijf u nu in voor een gratis proefles.

Zaanstad | Rijles | Autorijlessen | Rijschool

Bij wie gaat u dan rijlessen?

De juiste rijschool kiezen is immers niet het meest makkelijke. Daarom bieden we u een gratis proef les aan. Zodat u kan ervaren hoe het is, om bij ons rijlessen te krijgen.

Verder krijgt u een goed beeld van hoe wij werken, en wat u allemaal kan verwachten van ons. Anderzijds of u zich ontspannen voelt, bij ons in de auto.

Mocht u daartoe besluiten, om bij ons een proef les te nemen. Dan kunt u contact opnemen om in de eerste plaats een afspraak te maken. U kunt zowel via het contact formulier, als bellen of mailen contact met ons opnemen.

Nadat er een proef les is gedaan, nemen we altijd nog even de tijd voor een evaluatie. Maar ook geven we u nog een les advies. Indien u geen gevolg wil na een proef les om wat voor reden dan ook. Ook dan zit u nergens aan vast.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Info over 2 To Drive


Wanneer u kan beginnen met uw rijlessen? Ten eerste als u 16 jaar bent dan mag u beginnen met u theorie examen. Als u 16,5 jaar bent dan mag u al beginnen met rijlessen. Nadat u 17 jaar geworden bent dan mag u praktijk examen gaan doen. Indien u het rijbewijs heeft gehaald, dan mag u tot uw 18e jaar samen met uw coach rijden. Hoewel je in het buitenland niet mag rijden.

Volgt u ons nu dan ook online?

Of deelt u ons met iemand die ook wel les zou willen.