Tarieven

Je auto rijbewijs halen?


Duurzaam je auto rijbewijs halen maar ook voor een goede prijs daar staan wij voor!

Klein rijles pakket

€ 975

Gratis proefles
Aantal uren : 15
Theorie leer set
CBR tussentijdse toets
CBR praktijk examen

Actie rijles pakket

€ 1600

Gratis proefles
Aantal uren : 30
Theorie leer set
CBR tussentijdse toets
CBR praktijk examen

Max rijles pakket

€ 2140

Gratis proefles
Aantal uren : 45
Theorie leer set
CBR tussentijdse toets
CBR praktijk examen

RIJLES PRODUCTEN

TARIEF

€ 44.- 1 uur rijles
€ 66.- rijles 1.5 uur
€ 37.80 CBR gezondheids verklaring
€ 33.00 CBR theorie examen
€ 150.- CBR tussentijdse toets
€ 250.- CBR praktijk examen
€ 250.- faalangst CBR examen
€ 435.- rittenkaart 10 uur
€ 870.- rittenkaart 20 uur

*De proefles: zoals gezegd is de proefles gratis.
**De betalingen: voordat er wordt begonnen met de nieuwe rijles, dient wel de voorgaande rijles betaalt te zijn. Examen dient eerst betaalt te zijn, voordat er examen gedaan kan worden. Betalingen kunnen gedaan worden door middel van overboeking of contanten. Prijzen zijn inclusief B.T.W en ten slotte zijn de wijzigingen en de typ fouten voorbehouden.

Wat zit er niet in de rijles pakketten?
De gezondheids verklaring en het CBR theorie examen. De betalingen van de Gezondheids verklaring en het CBR theorie examen kun je gewoon bij het CBR doen.

Contact met Rijschool Keller

Auto rijbewijs halen, neem gerust contact met ons op! We beantwoorden jou dan zo spoedig mogelijk! Indien je een gratis proef-les wil of een vraag hebt over je auto rijlessen. Of wanneer je meer over een onderwerp wilt weten. Laat dan jou gegevens & bericht achter. Op het contact formulier, of je kan ook met onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Binnen 24 uur krijg je dan reactie van ons.

inschrijven bij Rijschool Keller

Je auto rijbewijs halen?

Ervaar nu via een proef les de rijlessen bij Rijschool Keller. Schrijf je nu snel in voor een gratis proef les.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Auto rijbewijs halen

Relevante onderwerpen voor het auto rijbewijs halen.

Losse rijlessen

Auto rijbewijs halen | Losse rijlessen | Rijschool Keller

We adviseren om anderhalf uur per keer te rijden daarmee worden de lessen efficiënter. Omdat rijden naar oefen plekken ook tijd kost en dus ook geld.

Rijschool machtigen

Auto rijbewijs halen |Rijschool machtigen | Rijschool Keller

Hier kun je de rijschool machtigen als je bij ons komt lessen.

De rijschool kan als enige dan ook, jouw CBR praktijk examen aanvragen. In de eerste plaats moet je ons dan wel eerst je akkoord geven. Door ons dan te machtigen, geef je ons dus dan ook akkoord. Hoe kan je dan de rijschool machtigen kan, lees je hier verderRijschool machtigen

CBR gezondheids-verklaring

Auto rijbewijs halen | gezondheids-verklaring | Rijschool Keller

De CBR gezondheids-verklaring voorheen de CBR Eigen Verklaring

Veilig het auto rijbewijs halen, daarvoor moet je gezond genoeg zijn. Het gaat ten slotte om je eigen veiligheid, en dat van anderen. Voordat het CBR praktijk examen gedaan kan worden, moet eerst een gezondheids-verklaring ingediend worden bij het CBR. Dat je gezond genoeg bent om een motor voertuig te kunnen als te mogen besturen.

Aangezien de rijschool de gezondheids-verklaring niet meer voor je kan indienen. Moet je dit dus zelf indienen bij het CBR. En de kosten hebben we daarom dus niet meer in de pakketten opgenomen. Let op; om een gezondheids-verklaring in te kunnen vullen (bij het CBR) heb je eerst DigiD nodig. Gezondheids-Verklaring

CBR theorie examen aanvragen?

Auto rijbewijs halen | CBR theorie examen

Heb je alles goed geleerd, en dus de theorie al goed onder de knie? Dan is het tijd om het CBR theorie examen aan te vragen bij het CBR.

Het CBR theorie examen kun je het beste zelf aanvragen. Waarom, dan kun je zelf een datum uitkiezen die je zelf goed uit komt. De kosten hebben we daarom dus ook niet meegenomen in de pakketten. Let op; om het CBR theorie examen te kunnen aanvragen (bij het CBR) heb je eerst DigiD nodig. Theorie examen oefenen

CBR theorie examens Alkmaar,Amsterdam,Haarlem

De CBR theorie examen Centra’s waar de theorie examens gedaan kunnen worden in de buurt bij Rijschool Keller zijn Alkmaar,Amsterdam,Haarlem

Waarom je voor de CBR tussentijdse-toets zou kunnen kiezen?

Auto rijbewijs halen | CBR tussentijdse-toets

Waarom je voor de CBR tussentijdse-toets zou kunnen kiezen? Dat hebben we hier al voor je samengevat.

-Al met al ben je al vertrouwder met het CBR. Evenals aan de eisen van het CBR examen. Waardoor er dan ook een Hogere slagingskans ontstaat bij het CBR praktijk examen.
-Je kan bovendien vrijstellingen verdienen, voor de bijzondere verrichtingen. Dit betekent dus, dat de CBR examinator je hierop niet meer toetst. Dan wel alleen tijdens jou eerste CBR praktijk examen. Je verdient dus echter de vrijstelling alleen, voor het eerst volgende CBR praktijk examen. Maar slaag je niet, dan moet je dus wel weer de bijzondere verrichtingen doen bij uw CBR her examen. CBR Tussentijdse toets

Voordat je de CBR tussentijdse toets kan doen moet je al in het bezit zijn van de CBR theorie. Dus let hier wel op dat je hem al op zak hebt!

CBR praktijk examen, welke zijn er?

Auto rijbewijs halen | Het CBR praktijk examen

Het CBR heeft verschillende examens, zo kun je het reguleren CBR praktijk examen doen. Maar vind je het bijvoorbeeld, heel spannend om examen te doen? Dan kun je ook een CBR faalangst examen doen. CBR praktijk examens

*Bij een CBR faalangst examen, is er een CBR examinator die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Maar ook is er meer tijd om jou op het gemak te stellen tijdens de rit. Daarnaast kun je ook om een time out vragen tijdens de rit.

CBR praktijk examens Zaandam,Alkmaar,Haarlem

De CBR praktijk examens van Rijschool Keller worden gedaan in Zaandam,Alkmaar,Haarlem.

Auto rijbewijs halen vanaf wanneer?

Auto rijbewijs halen Rijschool Keller

Je auto rijbewijs halen, maar vanaf wanneer dan?

Ten eerste als je 16 jaar bent dan mag je beginnen met je CBR theorie examen. Als je 16,5 jaar bent dan mag je al beginnen met rijlessen en de CBR tussentijdse-toets. Nadat je 17 jaar geworden bent dan mag je het CBR praktijk examen gaan doen. Indien je het rijbewijs hebt gehaald, dan mag je tot je 18e jaar samen met jou coach rijden. Hoewel je in het buitenland niet mag rijden. Wanneer je nog geen 18 bent  Beginnen met rijlessen 2ToDrive.

De proef-les en wat kan je er van verwachten?

Auto rijbewijs halen | Gratis proef-les | Rijschool Keller

Zo ziet de proef-les eruit bij ons.

Bij wie ga jij je auto rijbewijs halen? De beste rijschool kiezen is immers niet het meest makkelijke. Daarom bieden we je een gratis proef-les aan. Zodat je kan ervaren hoe het is, om bij ons rijlessen te krijgen. Verder krijgt je een goed beeld van hoe wij werken, en wat je allemaal kan verwachten van ons. Anderzijds of je jezelf ontspannen voelt, bij ons in de auto. Tijdens deze gratis proef-les kunnen wij ook een goed beeld krijgen van de rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Waarop wij dan een deskundig advies kunnen geven. Welk pakket het beste aansluit en waar je het meeste slagingskans bij hebt. Schrijf je nu in en ervaar de rijlessen bij ons.

auto rijbewijs halen | proef-les

Als eerste rij je dan met de instructeur mee om naar een veilige oefenplek te gaan. Daar beginnen we dan met je de juiste zit en stuurhouding door te nemen. En geven we vervolgens uitleg over de spiegels. Daarna gaan we de stuur technieken leren, en in sommige gevallen geven we dan ook al uitleg over de pedalen.

Nadat er een proef les is gedaan, nemen we altijd nog even de tijd voor een evaluatie. Maar ook geven we je nog een les advies. Indien je geen gevolg wil na een gratis proef-les om wat voor reden dan ook. Ook dan zit je nergens aan vast.

Mocht je daartoe dan besluiten, om bij ons een gratis proef-les te nemen. Dan kun je contact opnemen om in de eerste plaats een afspraak te maken. Je kunt dit zowel via het contact formulier doen, als door te bellen of door middel van een mail. Binnen 24 uur krijg je dan reactie van ons.

Rijschool in de buurt van…

Rijschool in de buurt van Zaanstad?

CBR theorie examens Alkmaar,Amsterdam,Haarlem

De CBR theorie examen Centra’s waar de theorie examens gedaan kunnen worden in de buurt bij Rijschool Keller zijn Alkmaar,Amsterdam,Haarlem

CBR praktijk examens Zaandam,Alkmaar,Haarlem

De CBR praktijk examens van Rijschool Keller worden gedaan in Zaandam,Alkmaar,Haarlem.

Auto rijbewijs halen Rijschool Keller?

Goedkoop uw auto rijbewijs halen? Snel uw auto rijbewijs halen? Vertrouwd uw auto rijbewijs halen? Uw auto rijbewijs halen doet u ten slotte sneller bij Rijschool Keller!

Het auto rijbewijs halen kan ook al op uw 17de jaar in Zaandam bij Rijschool keller!

Goed het auto rijbewijs halen?

Geen zorgen bij Rijschool Keller helpen we u goed met het auto rijbewijs halen. Begin dus bij bij Rijschool Keller voor het auto rijbewijs halen. In Koog aan de Zaan,Zaandijk,Westzaan,Krommenie,Oostzaan,Uitgeest,Assendelft,Zaandam.

Auto rijbewijs halen in Zaandam,Haarlem,Amsterdam,Koog aan de Zaan,Zaandijk,Westzaan,Krommenie,Oostzaan,Assendelft,Uitgeest bij Rijschool Keller?

Maak vandaag nog contact met rijsshool Keller voor uw auto rijbewijs halen in. Zaandam,Haarlem,Amsterdam,Koog aan de Zaan,Zaandijk,Westzaan,Krommenie,Oostzaan,Assendelft,Uitgeest

Auto rijbewijs halen RijschoolKeller Rijles | Autorijlessen | Rijschool Keller Zaanbocht

Je auto rijbewijs halen doe je tenslotte bij Rijschool Keller!
Volg je ons nu dan ook online? Of deel je ons met iemand die ook wel les zou willen.