Tarieven

Uw auto rijbewijs halen?


Duurzaam uw auto rijbewijs halen maar ook voor een goede prijs daar staan wij voor!

Goedkope rijles-pakketten Rijschool Keller

30 uur + examen
€ 1400
incl. Gratis proefles
incl. Aantal uren : 30
incl. Praktijk examen
 
--------------------------------------------
excl. Eigen Verklaring €33,80 aan het CBR te betalen.
excl. Theorie examen €31,25 aan het CBR te betalen.
 
 
35 uur + examen
€ 1562
incl. Gratis proefles
incl. Aantal uren : 35
incl. Praktijk examen
-----------------------------------------------
excl. Eigen Verklaring €33,80 aan het CBR te betalen.
excl. Theorie examen €31,25 aan het CBR te betalen.
 
 
 
30 uur + veel extra
€ 1575
incl. Gratis proefles
incl. Aantal uren : 30
incl. Theorie leer set 1
incl. Tussentijdse toets
incl. Praktijk examen
---------------------------------------------
excl. Eigen Verklaring €33,80 aan het CBR te betalen.
excl. Theorie examen €31,25 aan het CBR te betalen.
 
40 uur + examen
€ 1715
incl. Gratis proefles
incl. Aantal uren : 40
incl. Praktijk examen
---------------------------------------------
excl. Eigen Verklaring €33,80 aan het CBR te betalen.
excl. Theorie examen €31,25 aan het CBR te betalen.
 
 
 
10 Rittenkaart
€ 430
Aantal uren : 10
 
 
 
 
 
 
 
 
PRODUCTEN TARIEF
1 uur rijles € 44.-
rijles 1.5 uur € 66.-
CBR eigen verklaring € 33.80
CBR theorie examen € 31.25
de CBR tussentijdse toets €150.-
CBR praktijk examen €210.-
faalangst CBR examen €250.-

*De proefles  is zoals gezegd gratis.
**De betalingen; voordat er word begonnen met de nieuwe rijles, dient de voorgaande rijles betaalt te zijn. Examen dient eerst betaalt te zijn, voordat er examen gedaan kan worden. Betalingen kunnen gedaan worden door middel van overboeking of contanten. De betalingen van de eigen verklaring of het theorie examen kunt u gewoon bij het CBR doen.
Prijzen zijn inclusief B.T.W en ten slotte zijn de wijzigingen en de typ fouten voorbehouden.

Relevante onderwerpen voor het auto rijbewijs halen.

Relevante onderwerpen voor het auto rijbewijs halen.

Losse rijlessen

Auto rijbewijs halen | Losse rijlessen | Rijschool Keller

We adviseren om anderhalf uur per keer te rijden daarmee worden de lessen efficiënter. Omdat rijden naar oefen plekken ook tijd kost en dus ook geld.

Machtig uw rijschool

Auto rijbewijs halen | machtigen | Rijschool Keller

Hier kunt u ons machtigen als u bij ons komt lessen.

De rijschool kan als enige dan ook, uw CBR praktijk examen aanvragen. In de eerste plaats moet u ons dan wel eerst uw akkoord geven. Door ons dan te machtigen, geeft u ons dus dan ook akkoord. Hoe u ons dan kan machtigen leest u hier verder. Machtig uw rijschool

CBR gezondheids-verklaring

Auto rijbewijs halen | gezondheids-verklaring | Rijschool Keller

De CBR gezondheids-verklaring voorheen de CBR Eigen Verklaring

Veilig het auto rijbewijs halen, daarvoor moet u gezond genoeg zijn. Het gaat ten slotte om u eigen veiligheid, en dat van anderen. Voordat het CBR praktijk examen gedaan kan worden, moet eerst een gezondheids-verklaring ingediend worden bij het CBR. Dat u gezond genoeg bent om een motor voertuig te kunnen als te mogen besturen.

Aangezien de rijschool de gezondheids-verklaring niet meer voor u kan indienen. Moet u dit dus zelf indienen bij het CBR. En de kosten hebben we daarom dus niet meer in de pakketten opgenomen. Let op; om een gezondheids-verklaring in te kunnen vullen (bij het CBR) heeft u eerst DigiD nodig. Gezondheids-Verklaring

CBR theorie examen

Auto rijbewijs halen | CBR theorie examen

Heeft u alles goed geleerd, en dus de theorie al goed onder de knie? Dan is het tijd om het CBR theorie examen aan te vragen bij het CBR.

Het CBR theorie examen kunt u het beste zelf aanvragen. Waarom dan kunt u zelf een datum uitkiezen die u zelf goed uit komt. De kosten hebben we daarom dus ook niet meegenomen in de pakketten. Let op; om het CBR theorie examen te kunnen aanvragen (bij het CBR) heeft u eerst DigiD nodig. Theorie examen oefenen

CBR theorie examens Alkmaar,Amsterdam,Haarlem

De CBR theorie examen Centra's waar de theorie examens gedaan kunnen worden in de buurt bij Rijschool Keller zijn Alkmaar,Amsterdam,Haarlem

CBR tussentijdse-toets

Auto rijbewijs halen | CBR tussentijdse-toets

Waarom u voor de CBR tussentijdse-toets zou kunnen kiezen? Dat hebben we hier al voor u samengevat.

-Al met al bent u al vertrouwder met het CBR. Evenals aan de eisen van het CBR examen. Waardoor er dan ook een Hogere slagingskans ontstaat bij het CBR praktijk examen.
-U kunt bovendien vrijstellingen verdienen, voor de bijzondere verrichtingen. Dit betekent dus, dat de CBR examinator u hierop niet meer toetst. Dan wel alleen tijdens uw eerste CBR praktijk examen. U verdient dus echter de vrijstelling alleen, voor het eerst volgende CBR praktijk examen. Maar slaagt u niet, dan moet u dus wel weer de bijzondere verrichtingen doen bij uw CBR her examen. CBR Tussentijdse toets

Voordat u de CBR tussentijdse-toets kan doen moet u al in het bezit zijn van de CBR theorie. Dus let hier wel op dat u hem al op zak hebt!

CBR praktijk examen

Auto rijbewijs halen | Het CBR praktijk examen

Het CBR heeft verschillende examens, zo kunt u het reguleren CBR praktijk examen doen. Maar vind u het bijvoorbeeld, heel spannend om examen te doen? Dan kunt u ook een CBR faalangst examen doen. CBR praktijk examens

*Bij een CBR faalangst examen, is er een CBR examinator die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Maar ook is er meer tijd om u op het gemak te stellen tijdens de rit. Daarnaast kunt u ook om een time out vragen tijdens de rit.

CBR praktijk examens Zaandam,Alkmaar,Haarlem

De CBR praktijk examens van Rijschool Keller worden gedaan in Zaandam,Alkmaar,Haarlem.

Auto rijbewijs halen vanaf 16

Auto rijbewijs halen Rijschool Keller

Uw auto rijbewijs halen, maar vanaf wanneer dan?

Ten eerste als u 16 jaar bent dan mag u beginnen met u CBR theorie examen. Als u 16,5 jaar bent dan mag u al beginnen met rijlessen en de CBR tussentijdse-toets. Nadat u 17 jaar geworden bent dan mag u het CBR praktijk examen gaan doen. Indien u het rijbewijs heeft gehaald, dan mag u tot uw 18e jaar samen met uw coach rijden. Hoewel je in het buitenland niet mag rijden. Wanneer u nog geen 18 bent  Beginnen met rijlessen 2ToDrive.

De proef-les

Auto rijbewijs halen | Gratis proef-les | Rijschool Keller

Zo ziet de proef-les eruit bij ons.

Bij wie gaat u uw auto rijbewijs halen? De beste rijschool kiezen is immers niet het meest makkelijke. Daarom bieden we u een gratis proef-les aan. Zodat u kan ervaren hoe het is, om bij ons rijlessen te krijgen. Verder krijgt u een goed beeld van hoe wij werken, en wat u allemaal kan verwachten van ons. Anderzijds of u zich ontspannen voelt, bij ons in de auto. Tijdens deze gratis proef-les kunnen wij ook een goed beeld krijgen van de rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Waarop wij dan een deskundig advies kunnen geven. Welk pakket het beste aansluit en waar u het meeste slagingskans bij heeft. Schrijf u nu in en ervaar de rijlessen bij ons.

auto rijbewijs halen | proef-les

Als eerste rijdt u dan met de instructeur mee om naar een veilige oefenplek te gaan. Daar beginnen we dan met u de juiste zit en stuurhouding door te nemen. En geven we vervolgens uitleg over de spiegels. Daarna gaan we de stuur technieken leren, en in sommige gevallen geven we dan ook al uitleg over de pedalen.

Nadat er een proef les is gedaan, nemen we altijd nog even de tijd voor een evaluatie. Maar ook geven we u nog een les advies. Indien u geen gevolg wil na een gratis proef-les om wat voor reden dan ook. Ook dan zit u nergens aan vast.

Mocht u daartoe dan besluiten, om bij ons een gratis proef-les te nemen. Dan kunt u contact opnemen om in de eerste plaats een afspraak te maken. U kunt dit zowel via het contact formulier doen, als door te bellen of door middel van een mail. Binnen 24 uur krijgt u dan reactie van ons.

Rijschool in de buurt van...

Rijschool in de buurt van Zaanstad?

CBR theorie examens Alkmaar,Amsterdam,Haarlem

De CBR theorie examen Centra's waar de theorie examens gedaan kunnen worden in de buurt bij Rijschool Keller zijn Alkmaar,Amsterdam,Haarlem

CBR praktijk examens Zaandam,Alkmaar,Haarlem

De CBR praktijk examens van Rijschool Keller worden gedaan in Zaandam,Alkmaar,Haarlem.

Auto rijbewijs halen Rijschool Keller?

Goedkoop uw auto rijbewijs halen? Snel uw auto rijbewijs halen? Vertrouwd uw auto rijbewijs halen? Uw auto rijbewijs halen doet u ten slotte sneller bij Rijschool Keller!

Het auto rijbewijs halen kan ook al op uw 17de jaar in Zaandam bij Rijschool keller!

Goed het auto rijbewijs halen?

Geen zorgen bij Rijschool Keller helpen we u goed met het auto rijbewijs halen. Begin dus bij bij Rijschool Keller voor het auto rijbewijs halen. In Koog aan de Zaan,Zaandijk,Westzaan,Krommenie,Oostzaan,Uitgeest,Assendelft,Zaandam.

Auto rijbewijs halen in Zaandam,Haarlem,Amsterdam,Koog aan de Zaan,Zaandijk,Westzaan,Krommenie,Oostzaan,Assendelft,Uitgeest bij Rijschool Keller?

Maak vandaag nog contact met rijsshool Keller voor uw auto rijbewijs halen in. Zaandam,Haarlem,Amsterdam,Koog aan de Zaan,Zaandijk,Westzaan,Krommenie,Oostzaan,Assendelft,Uitgeest

Rijles | Autorijlessen | Rijschool Keller Zaandam

Contact

Auto rijbewijs halen, neem gerust contact met ons op! We beantwoorden u dan zo spoedig mogelijk! Indien u een gratis proef-les wil of een vraag heeft over uw auto rijlessen. Of wanneer u meer over een onderwerp wilt weten. Laat dan uw gegevens & bericht achter. Op het contact formulier, of u kunt ook met onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Binnen 24 uur krijgt u dan reactie van ons.

inschrijven

Uw auto rijbewijs halen?

Ervaar nu via een proef les de rijlessen bij Rijschool Keller. Schrijf u nu in voor een gratis proef les.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Auto rijbewijs halen RijschoolKeller Rijles | Autorijlessen | Rijschool Keller

Uw auto rijbewijs halen doet u tenslotte bij Rijschool Keller!

Volgt u ons nu dan ook online? Of deelt u ons met iemand die ook wel les zou willen.